internet je razapinje

Mariah Carey na dočeku nije dobro čula playback pa je pomiješala riječi

internet je razapinje
01.01.2017.
u 13:00

Društvene mreže gore nakon što je pjevačica, poznata po svom izigravanju dive, imala poteškoće pa se pogubila u tekstu i pjevala pogrešno tako da je svima bilo jasno da ne pjeva uživo, prenosi Net.hr

Mariah Carey je u novu godinu ušla kao najosramoćenija osoba na svijetu. Naime, na jednom od najspektakularnijih dočeka godina u New Yorku, pjevačica je imala čast otpjevati svoja dva hita, Emotions i We Belong Together, ali zbog tehničkih poteškoća se zbunila i pjevala krivi tekst, dok je u pozadini išao pravi pa su svi shvatili da pjevačica pjeva na playback, piše New York Post.

 

Njen nastup već je proglašen fijaskom godine
Njen nastup već je proglašen fijaskom godineFoto: Eugene Gologursky/AFP
 

Njezin fijasko uživo su vidjela dva milijuna ljudi, i još milijuni u prijenosu na nacionalnoj televiziji.

I sama svjesna onoga što se događa, prvo je bila zbunjena, a zatim se ljutito okrenula kao da će otići s pozornice. Naposljetku je slegnula ramenima i ispričala se. Čak je dobacila publici da dovrše pjesmu umjesto nje. Činilo se kao da je na rubu suza.

 

“Pa, sretna vam Nova godina! Mi ništa ne čujemo pa ću samo pratiti ritam. Trudim se, ljudi”, rekla je vidno uznemirena Carey.

ABC je danima najavljivao Carey kao glavnu atrakciju novogodišnjeg showa, koji je trebao zasjeniti i kristalnu kuglu koja se u ponoć spustila. I zaista, zasjenila ju je…

Društvene mreže su preplavljene komentarima, a Mariah je glavna tema na Twitteru, odmah poslije Nove godine.

Korisnici društvenim mreža Mariahu su odmah uvrstili na popis nmajvećih gafova s playbackom, Ashley Simpson iz 2004. i pop zvijezdama osamdesetih, Milli Vanilli, piše Daily Mail.

Mariah se i sama posula pepelom na Twitteru.

“Sranje se događa. Svima želim sretnu i zdravu Novu godinu. Nazdravimo novim senzacionalnim naslovima u 2017!”, napisala je pjevačica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije