potez

Madonna špijunira sina Rocca: Ne ide u školu i počeo je pušiti

Madonna
10.02.2016.
u 13:22

Dok se bori za skrbništvo nad 15-godišnjim sinom, pjevačica želi skupiti što više dokaza kako bi sudu dokazala da je njezin bivši suprug Guy Ritchie (47) nesposoban otac.

Madonna (57) je u Londonu unajmila privatnog istražitelja koji je počeo pratiti Rocca . Kad joj je pokazao kako izgleda život njezina sina u britanskoj metropoli, pjevačica je pobjesnjela.

- Rocco uopće ne ide u školu. Po cijele dane ‘visi’ u skejterskim parkovima i počeo je pušiti. Radi sve što poželi - rekli su Madonnini prijatelji.

Pjevačica smatra kako Ritchie nije dobar uzor i da Roccu treba čvrsta ruka, prenosi 24sata.hr

- On mu sve dopušta. Nema nikakve discipline i to će tinejdžera upropastiti - nastavljaju prijatelji.

Navodno je Ritchie rekao sinu kako može odustati od školovanja ako se vidi u nečemu drugom. Problemi su počeli nakon što je Rocco odlučio provesti blagdane s ocem u Londonu. Iako se trebao vratiti majci u New York, on to nije napravio. Bitka za skrbništvo između bivših supružnika koji su se rastali 2008. nastavit će se sljedeći mjesec na sudu u New Yorku. Rocco je ljutit na majku jer ga, kaže, tretira kao trofej. Navodno mu je dosta života s njom jer se bavi samo karijerom. Radije se, kažu prijatelji, okrenuo ocu koji živi znatno mirnijim životom. Rocco je s Madonnom bio i na turneji, a to mu je bilo iznimno naporno. Pobjesnio je kad mu je majka uzela mobitel.

- Umoran je od svega, a posebno ga nervira što Madonna stalno objavljuje njegove fotografije na društvenim mrežama - kaže prijatelj.Dodaje da je Roccu draži London.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije