Na Facebooku prozvala susjede

Lanu živciraju susjedi: Stala sam pred njih samo u gaćama

Lana Mihic
Instagram
01.05.2016.
u 13:25

Lana Mihić, koju trenutno gledamo u showu 'Celebrity Masterchef' na Facebooku je prozvala svoje susjede koji su joj zvonili u nedjelju ujutro jer im smeta dječje pjevanje

Lanu Mihić iznervirali su susjedi koji su joj zvonili na vrata u nedjelju ujutro da se potuže na buku iz Lanina stana. Bivša pjevačica ET-a stoga je mladi par koji žive do nje odlučila 'oprati' na Facebooku.

Par je Lani pozvonio na vrata te se požalio na pjevanje Lanine djece i njihovo lupanje nogama, a čak su je pozvali i 'na kavu da čuje kako to lupa'.

- U jednom trenutku, budući da smo se svi jutros probudili oko 8:15, sam mislila da sanjam pa sam čak pred njih stala u gaćama i bez grudnjaka. Od 7 dana u tjednu eventualno, kažem eventualno, imamo dva dana da smo u miru, svi zajedno. Obično radimo i subotom pa djecu čuvaju naši roditelji. I sad mi recite, što bih trebala u nedjelju? Reci djeci da šute jer ispod nas živi par od cca 30ak godina bez djece? - pitala se PR stručnjakinja u podužem statusu.

Ona, kaže, nikada ne bi zvonila susjedima rano ujutro kako bi se požalila na nešto što se iz njihovog stana čuje, pišu 24sata.hr. 

- Ne bi mi to palo na pamet. Moje drage susjede smeta što djeca pjevaju! Može vas biti sram! - napisala je natjecateljica u 'Celebrity Masterchefu' te za kraj dodala da djeca uopće nisu pjevala 'Bratec Martin' te se zaprijetila da će sljedeći put zvati policiju zbog uznemiravanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije