Animirani film

"Kung Fu Panda" smijenio "Povratnika"

Kung Fu Panda 3
01.02.2016.
u 14:05

"Kung Fu Panda 3", s glasovima Jacka Blacka, Angeline Jolie i Dustina Hoffmana, zaradio je 41 milijun dolara prvog vikenda prikazivanja

Animirani film "Kung Fu Panda 3" bio je najgledaniji ovog vikenda u Sjedinjenim Državama. 

"Kung Fu Panda 3", s glasovima Jacka Blacka, Angeline Jolie i Dustina Hoffmana, zaradio je 41 milijun dolara prvog vikenda prikazivanja, pokazuju podaci s 'box officea'. 

"Povratnik", nedavno nagrađen Zlatnim globusom i među favoritima za Oscara, bio je na drugom mjestu s 12,4 milijuna dolara. Film u kojem briljira Leonardo DiCaprio i nada se svom prvom glumačkom Oscaru u karijeri prikazuje se već šesti tjedan i u SAD-u je ukupno zaradio 138,2 milijuna dolara. 

Na trećem se mjestu još drže "Ratovi zvijezda: Sila se budi" s 10,8 milijuna dolara ovaj vikend, iako su u distribuciji sedam tjedana. Film je na domaćem tržištu zaradio 895,5 milijuna dolara i po tom kriteriju na prvom je mjestu u filmskoj povijesti. 

S utrškom izvan Amerike, filmu po procjenama nedostaje još petnaestak milijuna da premaši granicu od dvije milijarde dolara zarade. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije