Lutkarsko kazalište Mostar

U petak i subotu izvedba vesele i edukativne predstave Karius i Baktus

23.04.2024.
u 11:24

Ovoga tjedna u Lutkarskom kazalištu Mostar očekuju vas izvedbe vesele i edukativne predstave Karius i Baktus. Predstava će se igrati u dva termina, u petak 26. travnja u 18 sati i u subotu 27. travnja u 11 sati.

O predstavi:

Karius i Baktus je naša višestruko nagrađivana predstava. U Norveškoj je to kultna knjiga dječje literature, a predstava je vrlo aktualna i korisna jer utječe na razinu zdravstvenog odnosa prema higijeni usta. Puna je nenametljive didaktike i mudrosti za malu djecu. Mali Marko obožava slastice, ali ubrzo ima problema sa zubićima. Zbog neredovnog čišćenja zubi obolijevaju, a u ustima se stvaraju mala „stvorenja“ koja kvare zube i izazivaju zubobolju. Zubar je taj koji će riješiti problem, a mali Marko će shvatiti da je svakodnevna briga o higijeni zuba neophodna.

U predstavi igraju: Jadranka Popović- Miljko, Anela Planinić Škutor i Tibor Oreč.

Cijena ulaznice je 4 KM, a predstava je namijenjena djeci iznad 3 godine.
 
Budući da je broj posjetitelja ograničen iz Lutkarskog kazališta Mostar mole da svoje mjesto osigurate rezervacijom putem web stranice lutkamo.com.

Rezervirane ulaznice preuzeti najkasnije 15 minuta prije početka predstave, jer u suprotnom rezervacija se poništava. Nakon početka predstave nije moguć ulazak u dvoranu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?