impresivno

Kanadski premijer opet zaludio žene diljem svijeta

tjzu
25.02.2017.
u 16:45

Dosta je bilo loših vijesti, evo vam fotografija stražnjice Justina Trudeau (45), napisao je komičar i glumac Alec Mapa na Twitteru uz fotografiju na kojoj kanadski premijer stoji u iskoraku. Fotografija je, pišu američki mediji, nastala početkom veljače, prenosi 24sata.hr

 

Zbog uskih hlača, i kuta iz kojeg je 'lukavi' fotograf snimao, na 'fotki' se najviše ističe premijerova stražnjica. 

Fotografije je u kratkom roku postala hit na društvenim mrežama, a žene i muškarci diljem svijeta ne prestaju se 'čuditi' Justinovoj 'savršenoj guzi'. 

 

Da Trudeau ima impresivnu stražnjicu nije čudno, s obzirom da se već godinama vježba boksanje, ali i jogu.

 

Kanadskog premijera zbog izglead i šarma nazvali su i 'Ryanom Goslingom politike', a javnost se nerijetko zabavlja reakcijama poznatih žena koje je Justin 'osvojio'. Na Justina su nedavno 'pale' Kate Middleton, Ivanka Trump, ali i Angela Merkel. 

Ivanka Trump looks at Canadian Prime Minister Justin Trudeau during U.S. President Donald Trump's roundtable discussion on the advancement of women entrepreneurs and business leaders at the White House in Washington | Autor: Kevin Lamarque/Reutersfoto: Kevin Lamarque/Reuters
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije