Populatna pop-rock grupa

Grupa Miligram dolazi u Mostar, druženje s djecom s posebnim potrebama održat će se na Rudniku

Miligram
27.05.2016.
u 14:58

Zbog najavljenih vrućina, druženje grupe Miligram s djecom s posebnim potrebama se premješta na novu lokaciju - u klimatiziranu dvoranu STK Mostar uz igralište O.Š. Ivana Gundulića (5.Osnovna Škola) u mostarskom naselju Rudnik

Populatna pop-rock grupa Miligram će nakon velikog koncerta u Sarajevskoj Zetri, doći u Mostar i to u jednodnevni posjet Rehabilitacijskom centru za osobe s posebnim potrebama "Sveta obitelj" u Mostaru te će se se upriličiti druženje članova banda sa štićenicima ovog centra. 

Na ovaj događaj pozvani su i štićenici ustanove Los Rosales koja u Mostaru također skrbi o djeci i osobama s posebnim potrebama.

Druženje će biti upriličeno u subotu, 28. svibnja u 14.30 sati. 

Iako je bilo najavljeno da će se druženje održati u dvorištu Rehabilitacijskog centra Sveta obitelj, na adresi Kneza Mihajla Viševića Humskog 21, došlo je do izmjene. 

Zbog najavljenih vrućina, druženje grupe Miligram s djecom s posebnim potrebama se premješta na novu lokaciju - u klimatiziranu dvoranu STK Mostar uz igralište O.Š. Ivana Gundulića (5.Osnovna Škola) u mostarskom naselju Rudnik.

Termin je ostao nepromjenjen. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije