Uzeli im djecu:

Elvisova kći kod muža našla pedofilske snimke

Uzeli im djecu
17.02.2017.
u 17:11

Bila sam šokirana i prestravljena, osjetila sam mučninu, izjavila je Lisa Marie Presley (48) kada je na suprugovom računalu pronašla stotine fotografija i snimaka maloljetnih djevojčica, prenosi Daily Mail koji se 'dokopao' sudskih zapisnika, prenosi 24sata.hr

Lisa Marie tražila je razvod od svog četvrtog supruga, glazbenika i producenta Michaela Lockwooda (55) još u lipnju prošle godine i to nekoliko mjeseci nakon što su počeli živjeti odvojeno. Lisa je tada tražila puno skrbništvo nad njihovo dvoje djece, osmogodišnjim blizankama Finley i Harper.

Njihove kćeri tada je oduzela socijalna služba, a pod njihovim će skrbništvom ostati sve do suđenja, koje je zakazano za ožujak. 

 

2012 Billboard Awards - Arrivals | Autor: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELLfoto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL

 

Nakon što je Lisa Marie obavijestila policiju o sadržaju suprugovog računala, policija je izvršila raciju te iz kuće zaplijenila preko 80 elektronskih uređaja koje još uvijek istražuju. 

- Sada je sve u rukama policije u Tennesseeju. Ne znam što se još nalazi na tim uređajima, no strah me da postoje još gore fotografije i dokazi od onog što su do sada vidjeli - kazala je Presley sudu. 

Lisa Marie je u lipnju prošle godine medijima rekla da se rastaje jer je njen suprug potrošio deset milijuna kuna ostavštine njenog od oca Elvisa Presley. 

- Problem je i u tome što je Michael loš otac i ne radi stvari koje bi očevi trebali raditi - rekla je tada kći 'Kralja rock'n'rolla'. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije