MUP ZDŽ

Bespilotne letjelice u potrazi za tijelom Arnele Đogić

bespilotna letjelica
02.03.2016.
u 09:31

Nakon kompletiranja dijela istražnog procesa ubojice su uz izjave da su izvršili ubojstvo djevojke Arnele Đogić predati u nadležnost županijskog tužiteljstva ZDŽ

"Ekipe Civilne zaštite uključuju se u potragu za tijelom ubijene Arnele Đogić pomoću bespilotnih letjelica", rekao je za N1 Fahrudin Solak iz Civilne zaštite FBiH. On je kazao da je Civilna zaštita FBiH dobila poziv iz Olova da se uključi u potragu i pomogne u pronalasku djevojke koju su A. S. (1990) i B. M (1990) bacili s litice u kanjon rijeke Stupčanice.

Potraga za tijelom ubijene Arnele Đogić iz Olova nastavljena je rano jutros, nakon što je potraga prekinuta kasno sinoć zbog nepristupačnog terena.

"Ekipe su na terenu i tragaju za nastradalom i potraga će trajati cijeli dan", potvrdila je za N1 Aldina Ahmić, glasnogovornica MUP-a ZDŽ.

Naime, istražni tim kriminalističke policije MUP-a Zeničko-dobojske županije uspio je otkriti ubojice djevojke Arnele Đogić iz Olova, koja je nestala u subotu navečer. 

Jučer je policija nakon poduzetih opsežnih istražnih radnji privela dvije osobe, Avdiju S. iz Olova i Muriza B. iz Sokoca, oba 1990. godište, koji su tiojekom saslušanja u Sektoru kriminalističke policije MUP-a ZDŽ priznali da su izvršili ovo krivično djelo. Prema vlastitom iskazu oni su nastradalu djevojku ubili i njeno tijelo bacili s jedne visoke stijene na teško dostupnom terenu u blizini Olova, javlja Fena. 

Nakon kompletiranja dijela istražnog procesa ubojice su uz izjave da su izvršili ubojstvo djevojke Arnele Đogić predati u nadležnost županijskog tužiteljstva ZDŽ.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije