Ubojstvo u Tuzli

U obiteljskoj kući likvidiran preprodavač mobitela koji nije bio sklon sukobima

23.11.2016.
u 07:00

Preprodavač mobitela Sead Hajdarević (54) ubijen je svojoj kući u tuzlanskom naselju Bare, a zločin je otkriven preksinoć oko 22 sata kada je i alarmirana policija. Naime, njegovo beživotno tijelo s većim brojem smrtonosnih rana pronađeno je u hodniku, gdje ga je zatekla djevojka.

- Svi koji su poznavali Hajdarevića u šoku su i ne mogu vjerovati da je umro nasilnom smrću, kaže estradni menadžer iz Tuzle Amer Hodžić koji se, kako kaže, u petak čuo s ubijenim Hajdarevićem jer je od njega želio kupiti telefon.

Čudio sam se što mi se ne javlja, a onda sam pročitao na portalu vijest o njegovu ubojstvu. Ne znam tko bi mogao takvo nešto učiniti ni zašto. Bavio se preprodajom telefona, osobno sam ih od njega kupio nekoliko, kazao je Hodžić kojemu, kao i ostalim žrtvinim poznanicima, nije poznato da je ubijeni Hajdarević bio s bilo kime u nekom sukobu.

- Nije bio problematičan. Živio je kao samac u stanu na Brčanskoj Malti, a u Barama je imao obiteljsku kuću. Slučaj je prijavila njegova djevojka nakon što joj se nije javljao na telefonske pozive, kažu susjedi. Admir Arnautović iz Tužiteljstva TŽ-a kaže kako se utvrđuje točan uzrok smrti te traga za počiniteljem i pokušavaju utvrditi njegovi motivi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?