UBOJSTVO PJEVAČICE

Čeka se analiza pronađenih tragova krvi u automobilu, Marjanovići će ponovno na ispitivanje

Jelena
Kurir.rs
14.06.2016.
u 16:34

Najnoviji dokazi u ubojstvu srbijanske pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović ponovno upiru prstom u njenu obitelj. Telegraf piše kako je utvrđeno da su uzorci uzeti tjednima ranije u automobilu Marjanovića tragovi krvi te će se cijela obitelj ponovno naći na ispitivanju.

Od ubojstva 33-godišnje srbijanske pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović prošlo je više od dva mjeseca, a njen ubojica još uvijek nije uhićen.

Unatrag nekoliko tjedana u medijima u susjednoj državi o tom su se ubojstvu objavljivale različite informacije, među kojima i ona da se nakon Jeleninog ubojstva njen suprug dopisivao s jednom ženom iz Beča s kojom je dijelio lascivne poruke te planirao sastanke u Beogradu. Iako je gastarbajterica završila u medijima iznoseći svoje teorije o ubojstvu i o onome što joj je Zoran Marjanović napisao u SMS porukama, policija nije reagirala.

No, najnoviji rezultati istrage, odnosno DNK analize nagnali su ih da ponovno cijelu obitelj Marjanović pozovu na ispitivanje, a među njima i samog Zorana Marjanovića koji je već dva puta pao na poligrafu. Naime, uzorcima koji su uzeti iz automobila obitelji Marjanović, forenzičari su uspjeli izolirati tragove ljudske krvi. U policiji objašnjavaju da su tragovi krvi “izolirani” poslije 73 dana istrage, zbog toga što su automobili bili oprani i čišćeni, pa je to znatno usporilo istragu.

Krunski dokaz u rješavanju slučaja

Prema riječima kriminologa Zlatka Nikolića, takav trag mogao bi biti krunski dokaz u rasvjetljavanju ubojstva. K tom pojašnjava da se trag takvog sastava ne može ukloniti nikakvim pranjem ni čišćenjem.

Tijelo Jelene Krsmanović Marjanović pronađeno je na nasipu u Crvenki 3. travnja, nakon što je obitelj prijavila njen nestanak. Nakon toga u javnosti su se objavljivali različiti detalji iz istrage, no ništa dosad nije bilo dovoljno jako da bi ubojica bio raskrinkan i uhićen.

Jelena Krsmanović Marjanović iza sebe je ostavila petogodišnju kćerkicu kojoj obitelj do danas nije rekla da majku više nema.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije