Duga i uspješna karijera

Cindy Crawford se povlači iz modelinga

modeling
01.02.2016.
u 20:25

Popularna Cindy Crawford koji ovaj mjesec slavi pedeseti rođendan odlučila je promijeniti svoj život i povući se iz modne industrije.

Crawford, koji se bavi modelingom više od 30 godina, izjavila je u nedavnom intervju američkim medijima kako je konačno došlo vrijeme da krene dalje.

"Siguran sam da ću se morati slikati još deset godina, ali ne više kao model. I to je uredu. Radila sam s toliko nevjerovatnih fotografa", kazala je Crawford.

Ona se počela baviti modelingom sa samo 16. godina i to pozirajuću u lokalnim novinama. Tada je ušla u natjecanje Elite Model Management i završila u Top 12. Crawford je odbacila stipendiju u hemijskom inžinjerstvu i preselila se u New York kako bi se mogla nastaviti baviti modnom industrijom.

Cindy Crawford jedan je od najboljih modela 80-ih i 90-tih godina, a njen izgled oponašali su mnogi.

"Šta još treba da učinim? Ne mogu ponavljati samu sebe. Ne želim da se dokazujem", rekla je Crawford.

Crawford će najvjerojatnije usmjeriti svoju pozornost na odgajanje dvoje djece, Kaia i Presley, koji su već pokazali interesovanje za modeling.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije