Pod lijekovima

'Catherine jako teško pada mogućnost razvoda'

michael douglas,catherine zeta-jones
Reuters/PIXSELL
02.09.2013.
u 16:33

Catherine Zeta-Jones zabrinula je svoju najbolju prijateljicu i svadbenu kumu Annu Walker.

Catherine Zeta-Jones zabrinula je svoju najbolju prijateljicu i svadbenu kumu Annu Walker. Voditeljica je izjavila kako je zabrinuta za duševno stanje svoje prijateljice nakon što je otkriveno da je neizvjesna budućnost njezinog braka s Michaelom Douglasom. – Sljedećih nekoliko tjedana bit će jako teško za nju i baš sam zabrinuta. Ovo je vrlo traumatično vrijeme i njezino psihičko stanje moglo bi biti ozbiljno pogođeno – izjavila je Anne.

Nije tajna da je holivudski par imao problema posljednjih nekoliko godina. Michael se teško razbolio, a borba s bolesti ih je oboje iscrpila, piše Celebrity Fix. – Sigurna sam da im godina nije bila laka. Ona je tek završila s tretmanom kojim kontrolira svoj bipolarni poremećaj, i ako to bude mogla držati pod kontrolom, bit će pravo čudo, izjavila je Anna.

– Trenutačno je s njom majka Pat, tako da znam da je u dobrim rukama. A mogu joj pomoći i jaki lijekovi, dodala je zabrinuta voditeljica. Anna je nadodala kako Catherine jako teško pada mogućnost razvoda budući da je jako tradicionalna i vjeruje u brak za čitav život, kakav imaju i njezini roditelji.

>>Catherine Zeta-Jones dobit će 2 milijuna dolara za svaku godinu

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije