VEČERNJAKOV PEČAT

Zvijezde zasjale punim sjajem, a rođene su i neke nove na Pečatu

Natup
24.03.2013.
u 11:20

Ove godine na pozornici Pečata nastupile su uglavnom zvijezde iz Hrvatske. Predstavnici BiH su bili Halid Bešlić i Enis Bešlagić

Večernjakov pečat svakako ne bi bio to što jest bez glazbenog programa. On se prirema mjesecima, pomno se biraju pjesme i izvođači. I ove godine estradnjaci su dali veliki doprinos Pečatu. Jelena Rozga je pokazala kako zna i može pjevati uz simfonijski orkestar, te kako s pravom nosi epitet kraljice estrade. O izvedbi Ane Rucner se priča i 4 dana nakon nastupa, a najbolja hrvatska violončelistica je svoje zadovoljstvo Pečatom pokazala i porukom i slikama na Facebooku. Na Pečatu se ove godine rodila jedna nova zvijezda. Njeno ime je Anđela Ljubić. Upravo je ova mlada djevojka svojom izvedbom pokazala kako ima ogromne vokalne mogućnosti i potencijal za veliku glazbenu karijeru. A što tek reći o Ivanu Mikuliću? Svojom izvedbom na Pečatu je još jednom potvrdio kako ima izuzetne vokalne mogućnosti, te kako se radi o vjerojatno najboljem pjevaču u državi.

Halid Bešlić i Enis Bešlagić su izazvali najviše emocija i oduševljenja kod publike. Vjerojatno najbolji duet zajedno s klapom ‘Sv. Nikola’ iz Metkovića izveo je pjesmu ‘Sviće zora’ i zasluženo dobio ovacije publike u Mostaru. Nastup na Pečatu je izabran za premijernu izvedbu ove pjesme, a cijeli backstage je došao čestitati Enisu i Halidu nakon fenomenalnog nastupa. Prljavo kazalište je na ovogodišnjem Pečatu izvelo pjesmu ‘Mojoj majci’, a veći dio publike nije mogao sakriti emocije i suze dok je Mladen Bodalec izvodio ovaj nezaboravni hit na pozornici Velike dvorane u Kosači.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?