Nogomet

Zrinjski danas putuje u Makarsku na nastavak priprema za sezonu

Utakmica
07.02.2013.
u 10:45

Na put idu gotovo svi igrači. Iznimka je ozlijeđeni Poderski koji će se naknadno priključiti

Nogometaši Zrinjskog danas bi trebali otputovati u Makarsku na novu fazu priprema. Tamo će nogometaši Dragana Perića raditi na uigravanju momčadi, tamo bi se trebao kristalizirati igrački kadar s kojim će momčad ući u prvenstveno proljeće. - U Makarskoj ćemo se zadržati sve do 16. veljače, a toga dana ćemo igrati utakmicu protiv Lučkog. U ovoj fazi priprema još više ćemo podići intenzitet rada. U Makarsku putuju 23 igrača plus tri vratara - kazao nam je šef stručnog stožera Dragan Perić.

Ozlijeđen Poderski

Na put jedino neće ići Matija Poderski koji u Mostaru mora proći terapiju. - Nekoliko ozlijeđenih igrača poput Igora Melhera i Pere Stojkića također će ići na put. Oni će raditi po posebnom programu. Poderski će nam se pridružiti u idući ponedjeljak, nakon što završi terapiju - dodao je Perić. Za vrijeme priprema u Makarskoj Zrinjski će igrati dva prijateljska ogleda. Osim spomenute utakmice protiv Lučkog, Mostarci će 10. veljače igrati s Mosorom. - Stalno radimo na uigravanju momčadi. Tako će biti i u ovoj fazi priprema. Imamo nekoliko varijanta u igri koje još želimo isprobati - dodao je Perić. Zrinjski je u ovom trenutku dobro popunjen na gotovo svim pozicijama, osim u napadu. U špici je u nekoliko pripremnih susreta igrao Mile Pehar, igrač koji je uglavnom igrao na krilu.

Moguća pojačanja

- Iskušavamo razne varijante jer teren je jedino mjerilo - zaključio je Perić. Na upit je li moguć angažman nekog novog igrača, Perić nam je kazao kako je moguć i dolazak, ali odlazak ponekog igrača ako se za tako nešto otvori prava mogućnost.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije