Proučavao je suparnike

Zoran Mamić: Nismo u optimalnoj formi za Neftči

'08.07.2011., Zagreb - U Hypo centaru Puma i GNK Dinamo potpisali su cetverogodisnji ugovor o sponzorstvu. Uz potpisivanje ugovora predstavljen je i novi Dinamov dres.  Krunoslav Jurcic, Zoran Mamic,
'Marko Lukunic/PIXSELL'
09.07.2011.
u 09:24

Dinamo je napravio dobar posao u prijelaznom roku, nitko od najboljih igrača nije otišao, a došli su Leko, Alispahić, Krstanović i Vida. No, koliko je to dobro vidjet ćemo već u srijedu u utakmici protiv Neftčija

- Svi preduvjeti za dobar rezultat su tu, doveli smo četiri kvalitetna igrača, momčad je ostala na okupu - tvrdi i sportski direktor Zoran Mamić, koji nije puno gledao plave na pripremnim utakmicama.

- Gledao sam pola utakmica, no stalno sam u kontaktu s trenerom Jurčićem i dečkima iz stožera. Naravno da momčad nije u optimalnom stanju, ali znali smo da će to tako biti zbog kratkoće priprema. No, siguran sam da smo dovoljno snažni da već u prvoj utakmici u Zagrebu postignemo rezultat za mirniji uzvrat, pa da se potom pripremamo za sljedeće suparnike.

Sportski direktor gledao je snimke Neftčijevih utakmica.

- Iskusna su momčad, imaju zanimljivih pojedinaca, siguran sam da će se u Zagrebu braniti. Znamo da će preko destrukcije tražiti dobar rezultat, ali imamo puno jakih individualaca koji mogu odlučiti utakmicu, momčad je sada kvalitetnija - kazao je mlađi Mamić.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?