PRIJETNJE JURILJU

"Znamo gdje ti je dijete"

jurilj
VL FOTO
14.09.2010.
u 08:27

“Dvojim da su prijetnje bile upućene samo meni, mislim da su pokušali provaliti i na drugom mjestu i spriječiti sjednicu”, kazao je Jurilj

- Jurilju, znamo gdje ti je dijete, sjednica Skupštine se ne smije održati - ovakve i SMS poruke sličnog sadržaja posljednja dva dana danonoćno stižu na mobitel predsjednika Skupštine Zlatana Jurilja. Sve je počelo, kako kaže Jurilj, telefonskim pozivom s njemu nepoznatog broja. Iako nije znao tko ga zove, javio se na telefon, međutim, neugodno se iznenadio kad je s druge strane čuo razne prijetnje. Nakon poziva uslijedile su SMS poruke prijetećeg sadržaja. U početku su te prijetnje bile upućene njemu osobno, a povod je bila jučerašnja sjednica Skupštine ZHŽ-a, međutim nakon što je odgovorio na nekoliko poruka, prijetnje su postale sve ozbiljnije.

Tako su, osim prijetnji smrću njemu osobno, u SMS porukama stizale prijetnje koje ugrožavaju život cijeloj njegovoj obitelji. Čitav slučaj je prijavljen policiji te je u tijeku istraga. Jurilj ističe kako se on osobno prijetnji ne boji, ali da mu nije bilo svejedno kada su počeli spominjati njegovu obitelj, zbog čega se i odlučio sve prijaviti policiji.

-Mislim da se radi o bolesnoj osobi. Najprije me je nazvao nisam gledao broj i javio sam se, a ja se inače javljam svima i onda su počele neke ružne riječi. Nisam mogao shvatiti što se događa, pa sam ga upućivao na psihijatriju. “Ti nisi dobar, tebi fali nešto”.
Međutim, vidio sam da je ozbiljnije jer je počeo spominjati djecu i moju osobnu sigurnost i da bi za sigurnost djece bilo bolje da se sjednica ne održi - ispričao nam je tijek događaja Zlatan Jurilj. Dodaje kako se očito radi o bolesnoj osobi.

- Netko je to od ovih koji nisu zadovoljni ovim što se događa. Nisam osigurao policijsku zaštitu, ali je policija poduzela određene mjere i ljudi rade svoj posao. Nadam se da će se vrlo skoro otkriti počinitelj ovoga djela, kazao je Jurilj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?