KAPETAN NA ODLASKU

Zenit ponudio Hajduku četiri milijuna eura za Maloču

'10.09.2011., Split - Nogometna utakmica 7. kola 1. HNL, NK Hajduk - GNK Dinamo. Mario Maloca. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
Igor Kralj/PIXSELL
26.07.2013.
u 12:24

Maločin agent Vranković potvrdio je da postoji interes velikog ruskog kluba

Hajdukov kapetan Mario Maloča mogao bi od sljedeće sezone nositi dres ruskog Zenita. Sanktpeterburški klub započeo je pregovore sa splitskim, a prema pisanju ruske Izvjestije, ovaj transfer mogao bi vrijediti četiri milijuna eura.

Maločin agent za Ruse je potvrdio kako su pregovori u tijeku.

- Mogu potvrditi informaciju o interesu velikog ruskog kluba za Maloču. No, isto tako mogu reći da je Mario trenutno koncentriran samo na Hajduk. Ostalo će pokazati vrijeme - rekao je Franjo Vranković.

Zenitu je nužno pojačanje u zadnjoj liniji nakon što su se ozlijedili Talijan Criscito te Belgijac Lombaerts koji propuštaju početak sezone, a ozlijeđen je i prvi vratar Malafajev te ga mijenja Lodigin. U prva dva kola ruskog prvenstva Zenit je primio tri gola, shvatili su u klubu da hitno moraju nešto mijenjati pa su upikirali kapetana bijelih. Ako je iznos od četiri milijuna točan, izvjesno je da će ga Hajduk pustiti...

>> Sve o transferima čitajte u našem specijalu Nogometni transferi!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije