Nogomet

Zeba: U Mostaru je najljepše igrati. I Zrinjski igra. Ne udaraju

zeba
vl
30.03.2012.
u 10:04

Međutim, imam veliku želju zaigrati u Mostaru, tako da moj nastup nije upitan, priznaje nam Zeba

Sulejman Smajić i Semir Kerla, zbog ozljeda, sigurno neće biti u kadru Željezničara u utakmici protiv Zrinjskog, dok su upitni nastupi nekolicine prvotimaca plavog tima. Naime, većina njih dobila je udarce u utakmici protiv Travnika, a neki od njih su zbog sitnih ozljeda propustili prijateljski meč protiv visočke Bosne, u kojem je Željo poražen rezultatom 1:0.

- Otekao mi je nožni palac, a boli me mišić desne noge, počeo je Zeba zabrinutim tonom... - Dobio sam udarac u sudaru s golmanom Travnika, a igrao sam malo i protiv Bosne, ali me i dalje boljelo. Međutim, imam veliku želju zaigrati u Mostaru, tako da moj nastup nije upitan, priznaje nam Zeba, koji je svojedobno nosio dres Zrinjskog. Mostarci su na Grbavici osvojili bod u odličnoj utakmici koja je završila 3:3, a sada najavljuju pobjedu i prekid Željine serije.

- Što će drugo reći? Da će izgubiti?! I u Rudaru su govorili kako će nam prekinuti seriju, pa nisu uspjeli - kaže Zeba i dodaje kako uživa igrati u Mostaru, jer... - Dolje je najljepše igrati. Zrinjski igra nogomet, ne udaraju se, a atmosfera zna biti fantastična. Meni je bilo super u Zrinjskom, ali sada idem sa Željom da nastavim niz. Iako, iskreno, bio bih zadovoljan i osvojenim bodom, s obzirom na to da dvije iduće utakmice igramo na Grbavici protiv Olimpica i Čelika - kaže Zeba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?