ARENA ZAGREB

Završnica SEHA lige besplatna za gledatelje!

Zagreb Metalurg (1)
Igor Kralj/Pixsell
10.04.2012.
u 17:10

Final Four u subotu otvaraju Metalurg i Tatran nakon kojih igraju Zagreb i Vardar

Utakmice završnog turnira prve sezone SEHA lige Final Four održat će se u zagrebačkoj Areni 14. i 15. travnja 2012. Svoj nastup u završnici natjecanja izborili su Croatia osiguranje iz Zagreba, Vardar PRO i Metalurg iz Skopja i Tatran iz Prešova.

Natjecanje Final Four u subotu, 14. travnja s početkom u 15.30 sati otvaraju Metalurg - Tatran, nakon kojih će na parketu zagrebačke Arene zaigrati Vardar PRO - Croatia osiguranje s početkom u 18.00 sati. Utakmica za 3. mjesto igrat će se u nedjelju, 15. travnja u 15.30, dok je finale na rasporedu u nedjelju 15. travnja u 18 sati.

Kako bi što veći broj zaljubljenika u rukomet i gledatelja željnih vrhunskog rukometa moglo navijanjem podržati sudionike Final Foura, organizatori su omogućili besplatan ulaz za sve utakmice Final Four SEHA lige. Besplatan ulaz moguć je uz važeće ulaznice koje će se na dan utakmica dijeliti na blagajni Arene.

U četvtrfinalu Hrvatskog rukometnog kupa 11. travnja u Kutiji Šibica u 18 sati sastat će se Zagreb CO i Siscia. Ostali parovi su Zg Dubrava-Nexe, Zamet-Bjelovar (Rijeka, 18 sati), te Moslavina-Marina Kaštela (Kutina 19 sati).

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?