Vitez

“Zaustavljeni trenutak” prikazan u 60 fotografija, pejzaža i portreta

izlozba
Zvonimir Čilić
24.04.2012.
u 09:47

Umjetniku uskoro zvanje majstora umjetničke fotografije i prijava za zvanje Svjetskog udruženja za fotografiju

U okviru svečanosti obilježavanja blagdana Sv. Jurja zaštitnika župe Vitez, u u Galeriji HKD Napredak otvorena je izložba umjetničke fotografije Vitežanina Siniše Skenderije. Na izložbi “Zaustavljeni trenutak“, izloženo je 60 fotografija sakralnoga karaktera, ali i nekoliko portreta i pejzaža.

Samostalna izložba

Ovo je peta samostalna izložba majstora fotografije, pjesnika i strastvenog planinara, a vrlo pohvalno o fotoopusu Siniše Skenderije govorio je Mirsad Mujanović, predsjednik Fotokluba Travnik, čiji je član i Skenderija.

A da je riječ o vrlo talentiranom i već afirmiranom umjetniku govori i zvanje majstora umjetničke fotografije kao i prijava za međunarodno zvanje Svjetskoga udruženja za fotografiju koje će uskoro dobiti. Predsjednik HKD-a Napredak u Vitezu, Zoran Kupreškić i viteški župnik fra Marko Kepić obratili su se nazočnima na izložbi. Pjesme Siniše Skenderije čitao je prof. Vatroslav Matić, a prigodnom glazbom otvorenje izložbe pratio je pjesmom i gitarom poznati glazbenik Ivo Jandrić.

Postav do ponedjeljka

Izložbu je simbolički otvorila Sinišina kći Jelena, studentica, a izložbu će zainteresirani moći pogledati svaki dan do ponedjeljka 29. travnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije