PISMO ČUVARA

“Zatvorom vladaju Sanja Vuleta i svjetski prvak kick-boksa”

vuleta
VL FOTO
24.01.2011.
u 08:19

Osuđenica Sanja Vuleta u zatvorskom restoranu organizirala je rođendansko slavlje za zatvorskog upravnika Hasana Hodžića. Alkohol, koji je zabranjen, konzumirao se...

Nakon pisma zatvorenica o slučaju KPZ Tuzla, oglasili su se i zatvorski čuvari. Prethodno je županijska Antikorupcijska komisija Ministarstvu pravosuđa prijavila upravnika Hasana Hodžića, a sumnjiči ga za diskriminaciju, uzimanje mita i mobbing nad osuđenicama. Prijava je na čekanju, a slučaj osuđenice Sanje Vuleta ponovno je aktivirao priče o Hodžiću, pogotovo što je nedavno odbijena njezina molba za pomilovanje.

Pismo čuvara objavljujemo u cijelosti: “Poštovano uredništvo, molimo da objavite naše reagiranje zbog toga što više ne možemo gledati kriminal u našoj tvrtki. Tuzlanski zatvor je podijeljen na dva odjela. U središtu grada nalazi se ženski odjel te odjel za maloljetnike, pritvor i zgrada uprave. Na Kozlovcu (brdo iznad Tuzle) smješten je zatvor za punoljetne muške osobe. U prvom odjelu neprikosnovena šefica je zatvorenica Sanja Vuleta. Iako je javnost upoznata da je upravnik Hasan Hodžić u vezi sa S. Vuleta, nedavno su otišli toliko daleko da je Vuleta u zatvorskom restoranu organizirala rođendansko slavlje za Hasana Hodžića. Na tom slavlju gdje se konzumirao alkohol (što je strogo zabranjeno u zatvoru) bili su Hasan Hodžić i dvije zatvorenice (jedna je Sanja Vuleta). Na Kozlovcu neformalni šef je bivši boksač Zijo Poljo (koji izdržava kaznu od 6 godina zbog utaje poreza). On određuje tko će od stražara raditi na određenom mjestu, naređuje stražarima koga će, a koga ne smiju ni pogledati. Upravnik mu svakodnevno omogućava posjete sa sumnjivim osobama u motelu Kozlovac (doduše i Sedinet Karić zvani Sido tajkun, također osuđen za utaju poreza), a često i on sjedi s njima. Također se konzumira alkohol i dogovaraju mutni poslovi! Skupina časnih stražara!

P.S. Vjerujte, moramo biti anonimni, jer bi nas Hasan Hodžić otpustio s posla.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije