Gamal Zahran:

Zašto samo Obama žali što je Mursi pao?

Muhamed Mursi
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
05.07.2013.
u 10:00

Egipat čeka bolje sutra. Više nema Mursija, čovjeka koji je sve radio protiv svog naroda samo da se domogne vlasti i stvara islamsku državu.

Rušenjem Mursija egipatski narod piše novu povijest jer je time spriječeno uništenje kulture i identiteta jednog naroda. Nikada nismo sumnjali u egipatsku vojsku. Znali smo da će biti uz nas, što je dokazivala kroz cijelu našu povijest.

Znamo da još nije vrijeme za veliko slavlje jer postoji opasnost od tih terorista i radikala. Ali egipatski narod ih se ne boji. Da se boji, ne bi izišao na ulicu i tražio njihovo smjenjivanje. Imamo povjerenje u vojsku, koja je jedina garancija za naš narod.

Egipat čeka bolje sutra. Više nema Mursija, čovjeka koji je sve radio protiv svog naroda samo da se domogne vlasti i stvara islamsku državu. Dok je on bio na vlasti, pred benzinskim crpkama bile su kolone jer nije bilo goriva, nije bilo vode, struje…

Sat vremena nakon što je svrgnut, dobili smo sve. Htio je da narod gladuje kako bi se zadržao na vlasti. Nije se samo Egipat spasio od najgore elementarne nepogode u svijetu (Muslimanske braće), već cijelo čovječanstvo. Dok je cijeli svijet s olakšanjem dočekao svrgnuće najopasnijeg čovjeka nakon Hitlera i Musolinija, Obama tuguje. Zašto? Samo on zna.

>>Profesorica iz Kaira: Sreća je što vojska vidi da Mursi ruši Egipat

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?