Sarajevo

Zaštitar pucao i u trbuh ranio brata djevojke s kojom je malo ljubovao

Mjesto pucnjave
08.06.2012.
u 09:32

Zaštitar Danijel Džidić zabavljao se s Nihadovom sestrom koja ima tek 16 godina

Zaštitar Danijel Džidić, 28-godišnjak iz Sarajeva, pokušao je ubiti tri godine mlađeg Nihada Subašića, brata maloljetne djevojke s kojom se zabavljao, a umalo kobni pucanj iz pištolja čuo se preksinoć, oko 20:10 sati, ispred kuće oštećenog u Trebevićkoj ulici u Sarajevu.

Ranjen je u trbuh i smješten na Odjel torakalne kirurgije. Uskoro bi trebao ponovno biti operiran kako bi mu se izvadilo zrno koje se nalazi kod drugog lumbalnog pršljena - kažu iz bolnice. Obitelj je ostala u šoku nakon ovog ranjavanja u trbuh. Prema njihovim riječima, Nihad je ranjen jer je pokušao zaštititi svoju 16-godišnju sestru od 28-godišnjeg Džidića s kojim je navodno bila u vezi. Naime, još nedavno su se njih dvojica našli u naselju Širokača i tada je Subašić rekao Džidiću da se odmakne od njegove sestre, jer “ona nije za njega, a niti je on za nju”.

\'\'Ovo je sramota za društvo. Zaštitar Danijel Džidić zabavljao se s Nihadovom sestrom koja ima tek 16 godina. Ona je s njim išla iz straha jer ju je tukao. Poslije ju je našao u školi. Tu su se posvađali, jer je ona htjela prekinuti vezu. Nakon toga ju je pred pedagogom udario. Iz škole su pozvali njenog oca te je Džidić i njega udario. Navečer je sa službenim pištoljem i u odori došao pred njihova vrata, pokucao na kapiju i Nihad mu je otvorio misleći da mu kuca netko od prijatelja. Zaštitar mu je tada rekao: Hoćeš sad da te upucam!, pa opalio i pobjegao nizbrdo”, pričaju stanovnici Breke, ističući da je pedesetak metara od Subašićeve kuće zaštitara Džidića ugledao jedan od stanara Trebevićke ulice.

Čim je ugledao Nihada Subašića kako leži pored kapije, shvatio je da ga ranio upravo Džidić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije