UCJENA

Zapalio kuću gastarbajtera koji nije htio platiti reket ucjenjivaču

pozar
VL FOTO/Arhivska fotografija
14.09.2010.
u 08:50

Sarajevska mafija ima dobro razgranatu mrežu u Podrinju i reketiraju mnoge dobrostojeće Bošnjake - navode iz CJS-a Bijeljina

Sarajlija Dževad Moro uhićen je nakon što je zapalio kuću gastarbajtera Nihada Uglješe (41). Piroman je prilikom podmetanja požara zadobio teške opekline jer je plamen zahvatio njegovu odjeću. Život su mu spasili policajci koji su ga izvukli iz vatrene stihije.

- Paljenje je izazvao posipanjem benzina pa je upućen u bolnicu. Pacijent je primljen sa specifičnim tjelesnim ozljedama, ali trenutačno nije životno ugrožen. Zbrinut je na Odjelu intenzivne njege. To je sve što mi možemo kazati o ovom slučaju i sve ostalo je u nadležnosti policije - navodi dežurna liječnica Odobašić.

Prema neslužbenim informacijama, motiv za podmetanje požara u objektu Nihada Uglješe najvjerojatnije je odbijanje vlasnika kuće da plaća reket!

- Gastarbajteri su u poslednjih nekoliko godina često na meti reketaša. Sarajevska mafija ima dobro razgranatu mrežu u Podrinju i reketiraju mnoge dobrostojeće Bošnjake. MUP RS-a ima doista težak zadatak zaštititi te ljude zbog činjenice da kriminalci kratko borave na ovom području koje je pod našom nadležnošću. Dođu, odrade posao i poslije toga se odmah vraćaju na teritoriju Federacije BiH. Zbog toga im je teško ući u trag. Ovog puta smo dobili priliku, zbog nepažnje “palikuće” koji se ozlijedio “na zadatku”, konačno doći do dragocjenih informacija o mreži sarajevskih reketaša u RS-u - neslužbeno kažu u ovom centru.

Ključne riječi

Komentara 2

ZE
zerinabajric2
22:12 13.02.2015.

kako vas nije stid da pisete lazi ispade moro kriminalac a taj nihad zlatoma kako vas nije sramota kazete zivot mu nije bio u opasmosti lazete momak je bio kritican fuj sram vas bilo

Avatar bucalo
bucalo
01:15 07.01.2011.

pa tko ce drugi imat lovu nego oni koji su ga nabrali pred rat i sad se jos smiju javit da im se nesta dogadja .

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije