NASILJE

Zapalio ga zbog nekoliko SMS poruka

sms
Marko Jurinec/VLM
27.08.2010.
u 08:09

S teškim opekotinama po nogama mladić se, zbog prijetnji koje mu je uputio Hotić, dva dana nije smio javiti ni majci niti zatražiti pomoć liječnika

Nezapamćen događaj ovih je dana uzbunio, ali i naljutio stanovnike tešanjskoga kraja. Nakon što je procijenio da su SMS poruke koje je 25-godišnji Rasim Spahić iz Džemilić Planja uputio njegovoj 13-godišnjoj kćerci neprimjerene, Elmir Hotić, inače sklon nasilničkom ponašanju, iz susjednog sela Raduša odlučio je pravdu uzeti u svoje ruke.

Uz pomoć još jedne osobe, nakon što je Spahića vezao i tukao na više lokacija, autom ga je odvezao na osamljeno mjesto kod Tešnja, polio benzinom i zapalio. Samo blizina potoka u koji je mladić skočio spasila ga je od smrti.

S teškim opekotinama po nogama mladić se, zbog prijetnji koje mu je uputio Hotić, dva dana nije smio javiti ni majci niti zatražiti pomoć liječnika.

Stanovnici Džemilić Planja su u šoku. Vjeruju da mladić ispašta jer nema oca, nema novca, zaposlenja ni društvenog položaja. Dugogodišnje nasilništvo Elmira Hotića žiteljima ovog sela postalo je netrpljivo.

A od velike kazne neće biti ništa, jer ovo za odgovorne nije ubojstvo u pokušaju. - Županijskom tužiteljstvu u Zenici će protiv lica H. E. i M. N. biti dostavljen izvještaj o učinjenom krivičnom djelu - nasilničko ponašanje - izjavila je za FTV Eldina Ahmić, glasnogovornica komesara MUP-a ZDK-a.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?