Varaždin

Zagrijavanje prije trećeg festivala animiranog filma VAFI

Bojan Jambrošić
\"
06.04.2012.
u 09:58

Na Veliku subotu, 7. travnja, posjetitelji će moći uživati u atmosferi koja ih očekuje tijekom festivala – u programu 'Best of VAFI 2' bit će prikazani najbolji crtići s prošlogodišnjeg festivala te dvije radionice crtanja

Kao uvod u treći Internacionalni festival animiranog filma djece i mladih Varaždin – VAFI, koji se održava od četvrtka 12. do nedjelje 15. travnja, na Veliku subotu, 7. travnja u Centru Lumini u Varaždinu posjetitelji će moći uživati u atmosferi koja ih očekuje tijekom festivala. U prijepodnevnim satima u Cinestaru u programu 'Best of VAFI 2' bit će prikazani najbolji crtići s prošlogodišnjeg festivala te dvije radionice crtanja. U prvoj 'Napiši svoje ime' posvećenoj zemlji partneru – Japanu mališane će japanskom pismu podučavati Sanja Železnjak i Iva Tkalec, dok će u drugoj crtati mačke i pse što je vezano uz ovogodišnju humanitarnu akciju 'Spasi me'. Svi koji žele, moći će iz Luminija izaći i našminkani jer će ih oslikavati poznate varaždinske vizažistice Diyala (Didi make up) i Mirela Magdić.  Bojan Jambrošić nastupit će na koncertu za najmlađe kao omiljena pop-zvijezda. 

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije