spasila dijete

Zagrepčanku s djetetom u Sarajevu vrane izbole po glavi

vrana
Boris Šćitar/PIXSELL
01.06.2011.
u 19:56

Novinar portala Sarajevo-x.com svjedočio je napadu pomahnitalih ptica. Žena je zaradila dvije ubodne rane.

Pravu pomutnju izazvale su vrane koje su oko 17 sati, malo prije nego li će se na Sarajevo spustiti pljusak, krenule u napad na slučajne prolaznike. Svemu je svjedočio novinar portala Sarajevo-x.com koji je i sam za dlaku izbjegao oštar kljun.

Kako portal prenosi, prolazeći naseljem Džidžikovac novinar je čuo zapomaganje. Uočio je ženu koja je u kolicima gurala dijete kako odmahuje rukama i pokušava rastjerati pomahnitale ptice. Priskočio joj je u pomoć. Krv joj je tekla po licu, no uspjela je zaštiti dijete.

"Ovo je užas, trgale su mi kožu s glave. Nisam odavde, iz Zagreba sam, kako ću platiti liječnika?", zavapila je nesretna majka u šoku. Hitna ju je usmjerila na odjel kirurgije gdje su su liječnici pobrnuli za dvije ubodne rane glavi te je puštena na kućnu njegu.

Ostali prolaznici prošli su s lakšim ozljedama.

Pretpostavlja se da su se vrane okomile na prolaznike zbog povrijeđene pripadnice jata koja je ležala nalazila na cesti.

Nakon što je počeo pljusak, vrane su se razišle.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije