Mesić

Zagreb za Hrvate kao Rusija za Srbe, a Turska za Bošnjake?

Nikola Špirić
01.11.2009.
u 19:47

Predsjednik RH Stjepan Mesić upozorio je da Milorad Dodik ruši BiH, zbog čega ga je Dodik pozvao da stane u obranu Hrvata umjesto da ruši RS.

Nakon što su se u provođenja reformi u BiH uključilo više svjetskih sila koje podupiru Bošnjake ili Srbe, i Hrvatska se odlučila uključiti te upozoriti da se ne mogu donositi rješenja prema kojima bi se Hrvatima definitivno ukinule sve odrednice koje ga čine političkim narodom.

Nakon propale Butmirske inicijative, koju su podržali SAD i EU, hrvatska premijerka Jadranka Kosor stiže u utorak u Sarajevo gdje će se osim s premijerom BiH Nikolom Špirićem i drugim dužnosnicima susresti i s nekoliko hrvatskih političkih vođa, među njima sa čelnicima dva HDZ-a Draganom Čovićem i Božom Ljubićem, čiji projekt ujedinjenja stranaka, što ga je potaknuo Ivo Sanader, više nije na dobrom putu. J. Kosor stiže nakon što su u regiji turski šef diplomacije Ahmet Davutoglu i ruski predsjednik Andrej Medvedev otvoreno stali iza Bošnjaka i Srba u zahtjevima za ustavnim promjenama.

Istodobno, predsjednik RH Stjepan Mesić upozorio je da Milorad Dodik ruši BiH, zbog čega ga je Dodik pozvao da stane u obranu Hrvata umjesto da ruši RS.

Ključne riječi

Komentara 27

ZA
zaistinu1
23:00 01.11.2009.

Samo sto je drug Mesic gori za Hrvate BiH nego svi talibani, Rusi i Turci skupa. Razlog ginuli su i silno vole i zive za Hrvatsku

Avatar Idler 3
Idler 3
00:06 02.11.2009.

@Zoom...ne znam od kud si ovo ščupal za Mesića i Zagrepčane (bez \"b\" u sredini) al nit on nit Bandić ti ne predstavljaju niti Zagreb niti Zagrepčane jer u protivnom ne bi nit mogli dobivat na izborima...ak kužiš kaj ti želim reć :-((

OB
-obrisani-
20:08 01.11.2009.

naslov vam je bozanic pisal? hahah!!!!!!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?