Međunarodna potraga

Zadranin pošao na Zavod za zapošljavanje pa viđen u Bugojnu

Slaven
18.02.2013.
u 09:43

Policija vjeruje da je mladić dobro , kao i to da im se iz BiH neće javiti

Policija se nalazi pred enigmom: već 13 dana traga za nestalim mladićem iz Ražanca pokraj Zadra. Naime, traje intenzivna potraga za 31-godišnjim Slavenom Čubelom koji je nestao kada je iz Ražanca otišao u Zadar gdje se trebao prijaviti na Hrvatski zavod za zapošljavanje.

Prijavila teta

Prema zasad dostupnim informacijama, 31-godišnjak taj dan nije stigao do zadarskog Zavoda za zapošljavanje, a policija ga, u suradnji s drugim policijskim upravama, trenutačno traži u drugim županijama gdje mu se navodno pojavio trag, kao i BiH. Mladić je navodno viđen u Bugojnu. No od tada se nije javio, a niti vratio.

- Zasad nemamo nikakvih naznaka da bi nestanak 31-godišnjaka bio posljedica kaznenog djela, tako da vjerujemo da bi ga uskoro mogli pronaći. Imamo neke tragove i saznanja o kojima ne možemo govoriti - kazao je Elis Žodan, glasnogovornik zadarske policije, kojoj je mladićev nestanak 5. veljače prijavila njegova teta kod koje privremeno boravi u Ražancu.

- Policija obavlja sve što je potrebno - kazala nam je jučer mladićeva teta ne želeći detaljnije komentirati razloge nestanka svog 31-godišnjeg nećaka.

Krv i dim

Novinari SD neslužbeno doznaju da je Slaven Čubela, koji na trbuhu ima tetovažu “Blut Rauch“ (krv i dim), dobro, no da se ne želi javiti policiji. Po opisu što su dali članovi njegove obitelji, visok je 180 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice, a srednje je tjelesne građe. Nije im poznato kako je u trenutku napuštanja obiteljskog doma bio odjeven. Inače, podaci o nestalom Slavenu Čubeli objavljeni su i u nacionalnoj evidenciji nestalih osoba Ministarstva unutarnjih poslova (NENO), pa se sve informacije o mladiću, kako poručuju u policiji, mogu prijaviti u najbližoj policijskoj postaji ili pozivom na broj 192. Unatoč svim naporima, policija je potpuno nemoćna pa je zatražila i pomoć medija iz BiH kako bi se konačno utvrdila sudbina 31- godišnjeg Zadranina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije