Mostar

Za upis djece u mostarske vrtiće i ove godine vlada veliki interes

Vrtić
VL FOTO
29.05.2012.
u 10:53

Boravak u jaslicama stoji 190 KM, a za vrtiće treba izdvojiti do 160 KM

Upis djece u predškolskske programe za pedagošku 2012./2013. godinu, počinje 4. lipnja i traje do popune slobodnih mjesta u vrtićima i jaslicama, priopćili su iz Javne ustanove “Dječji vrtići”. Upis će se obavljati u ravnateljstvu Ustanove – jedinica “Radobolja”, u Ulici kneza Mihajla Viševića Humskog, svakim radnim danom u vremenu od 7 do 13 sati. Roditelji su na upis obvezni ponijeti rodni list iz BiH s jedinstvenom matičnim brojem.

Prethodno pohađanje vrtića ne oslobađa od novoga upisa, a zbog ograničenih kapaciteta roditelji su zamoljeni da blagovremeno obave prijavu djece za upis. Sve potrebne informacije mogu se dobiti na telefon broj: 325-152. Također, svi roditelji koji po prvi put upisuju dijete u neki od programa u našoj ustanovi mogu se upoznati s radom i programima 1. lipnja 2012. godine u vremenu od 9 do 11 sati, u jednoj od pet vrtićkih jedinica, priopćeno je iz Ustanove Dječji vrtići Mostar. Kako doznajemo od ravnateljice Dječjih vrtića Danijele Kegelj, i ove godine očekuje se veliki interes za upis, naročito kad je riječ o jaslicama.

- U naših pet vrtića imamo oko 400 mjesta. Prošle godine bilo je stotinjak djece koje su ostali na čekanju. I ove godine za očekivati je da će sva mjesta biti popunjena, kazala je Kegelj. Gradski vrtići djeluju u pet jedinica, i to: “Radobolja”, “Sunce” , “Kuća od kamena”, “Zvončići” i “Mrvica”. Cijena boravka u jaslicama stoji 190 KM, a u vrtićima za cjelodnevni boravak treba izdvojiti 160 KM.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?