ODLUKA SUDA

Za ubojstvo djevojke osuđen na 12 godina zatvora

sud
web
29.05.2010.
u 10:58

Ubio djevojku nakon što je ona dobila doruškovati s njima. Ubojstvo se dogodilo prije godinu dana

Županijski sud u Zenici oglasio je krivim za ubojstvo nevjenčane supruge Ismeta (Sulejmana) Rešidovića, rođenog 1972.godine u Njemačkoj nastanjen u Maglaju, i osudio na kaznu zatvora u trajanju od 12 godina. Odmah nakon izricanja presude sudsko vijeće, kojim je predsjedavao sudija Asim Pezer, odredilo je pritvor za Ismeta Rešidovića.

Kao što je poznato optužnicom Županijskog tužiteljstva Zenica Ismetu Rešidoviću, koji je paraplegičar, stavlja se na teret da je 24.travnja 2009.godine oko 10 sati u svom stanu u Ulici Kulina bana u Maglaju, u kojem je živio sa Samirom Muminović, a nakon svađe koja je započela odbijanjem da zajedno doručkuju uzeo nož dužine sječiva 16,5 centimetara i udario je u predjelu vrata nanijevši joj smrtonosne povrede. Povrede koje je nanio supruzi bile su smrtonosne i ona je zbog unutrašnjeg i vanjskog iskrvarenja, i oštećenja vitalnih organa podlegla.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?