što bliže obitelji

William i Kate sele se u svoj novi dom - Kensingtonsku palaču

kate middleton
pixsell
06.06.2011.
u 07:56

U palači je sa svojim sinovima nekad živjela princeza Diana. Novi stan vojvotkinje i vojvode od Cambridgea mediji opisuju kao 'vrlo skromnu rezidenciju'.

Mjesec dana nakon vjenčanja William iM kate odlučili su odabrati svoj novi dom. To više neće biti iznajmljena kuća na otočiću Anglesey u Wallesu već stan u Kensingtonskoj palači u Londonu u koji bi se trebali preseliti krajem srpnja. Riječ je o rezidenciji u kojoj su prinčevi William i Harry živjeli sa svojom majkom, preminulom princezom Dianom.

Britanski mediji novi dom vojvotkinje i vojvode od Cambridgea u palači iz 17 stoljeća opisuju kao vrlo skromnu kraljevsku rezidenciju koja se trenutno zbog nedavno otkrivenih azbesta u derutnim zidovima potpuno preuređuje. az to vrijeme Willl i Kate dijele stan s princom Harryjem u Clarance Houseu, no zbog Harryjevog tulumarenja nerijetko upadaju u neprilike. Navodno je Kate nedvano ušla u Harryjevu sobu i u krevetu zatekla njegovu novu 'prijateljicu'.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije