ZBOG PRESUDE

Vuković sam podnio zahtjev za suspenziju

Vuković
Vl foto
12.06.2010.
u 10:52

Zamjenik ministra sigurnosti Mijo Krešić potvrdio je za medije da je Vuković jučer podnio zahtjev za preventivnom suspenzijom

Zamjenik predsjedatelja Vijeća ministara i ministar sigurnosti BiH Sadik Ahmetović jučer je privremeno suspendirao svoga pomoćnika Vjekoslava Vukovića nakon nedavne presude Županijskog suda u Rijeci gdje je nepravomoćno osuđen na devet mjeseci zatvora zbog nabave eksplozivne naprave, priopćili su iz Ministarstva sigurnosti.

U kratkoj obavijesti navodi se da je ministar Ahmetović potpisao rješenje o suspenziji Vjekoslava Vukovića koji je pomoćnik ministra za borbu protiv terorizma, organiziranog kriminala, korupcije, ratnih zločina i zloporabe narkotika ‘do okončanja sudskog postupka’.

Zamjenik ministra sigurnosti Mijo Krešić potvrdio je za medije da je Vuković jučer podnio zahtjev za preventivnom suspenzijom.

- Prvostupanjska presuda suda u Rijeci nije imala pravnu snagu na status pomoćnika ministra Vukovića. No, s obzirom na to da se radi o moralnoj osobi, gospodin Vuković je, kako sam informiran, sam uputio zahtjev za suspenzijom kako bi se riješila jedna trakavica, rekao je Krešić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?