ZABORAVIO INZULIN?

Vukčević uspješno operiran, no i dalje u životnoj opasnosti

Borid Vukčević
VL
29.09.2012.
u 11:07

Nijemci špekuliraju o razlozima nesreće te navode kako je mladi nogometaš zaboravio uzeti inzulin i zaspao za volanom

Boris Vukčević uspješno je operiran nakon teške prometne nesreće koju je doživio u četvrtak popodne, no i dalje je u životnoj opasnosti, javljaju njemački mediji. Hrvatski nogometaš u redovima Hoffenheima nalazi se u induciranoj komi na jedinici intenzivnog liječenja, u bolnici u Heidelbergu su s njim njegov reditelji, a posjetili su ga i suigrači.

U 12 sati zakazana je službena presica na kojoj će se znati nešto više o detaljima stravične nesreće, no u međuvremenu Nijemci nagađaju što je zapravio bio razlog. Bild piše kako je 22-godišnjak zaspao za volanom jer je zaboravio uzeti inzulin. Podsjećaju kako Vukčević boluje od dijabetesa koji može dovesti do umora i vrtoglavice pa i do nesvjestice, no zasad to još nisu službeni rezultati istrage policije.

Podsjetimo, Vukčević se vozio na trening kada je prešao automobilom u suprotni trak i zabio se u kamion te zaradio teške ozljede glave. Nakon stravične nesreće vatrogasci su morali rezati automobil kako bi ga izvukli van dok vozač kamiona nije ozbiljnije ozlijeđen, a na kamionu je napravljena materijalna šteta od 150 tisuća eura. Vukčević je navodno dozvoljenu brzinu od 70 km/h prekoračio malo, no bilo je dovoljno za tragediju.

>> Nogometaš Vukčević zabio se u kamion, bori se za život

Nijemci kalkuliraju i o njegovom Mercedesu C63 AMG sa 457 konjskih snaga, odnosno je li smio voziti tako snažan automobil.

Njegovi suigrači istaknuli su da su u stanju šoka, no subotnju utakmicu protiv Augsburga neće odgoditi.

- Čuli smo za nesreću u trening-kampu, to je tako tragično. Naježili smo se -  rekao je Tobias Weiss, a trener Andreas Müller kazao je:

- Ova vijest nas je šokirala. Treneri, igrači, svi smo u stanju šoka.

Mladom nogometašu poruke podrške stižu sa svih strana. Bivši suigrač Ryan Babel preko Twittera je poručio:

''Užasne vijesti vezane za mog bivšeg suigrača koji je imao prometnu nesreću. Molim se za njega i njegovu obitelj", napisao je Babel.

Edin Džeko također je u šoku.

''Nadam se da ćeš biti dobro. Izdrži Borise. Moje misli su uz tebe", stoji u Džekinoj poruci.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije