Rukomet

Vratili se Kolovrat, Mataga i Miličević..., ekipa je još jača

Rukomet
24.01.2013.
u 11:00

U dva tjedna napornih temeljnih priprema s čapljinskim je rukometašima kondicijske treninge radio poznati kondicijski trener Marinko Torbica iz Banje Luke

Iza rukometaša Čapljine dvotjedne su temeljne pripreme i od jučer su nastavili s treninzima oko uigravanja s loptom. U ta dva tjedna napornih temeljnih priprema s čapljinskim je rukometašima kondicijske treninge radio poznati trener Marinko Torbica iz Banje Luke pa je tako akumulirano dosta snage i kondicije koja će dobro doći čapljinskim rukometašima u nastavku prvenstva rukometne Premijer lige BiH.

Zlatna sredina

Prvi dio prvenstva Čapljinci su završili baš u tzv. zlatnoj sredini, tj. na sedmoj poziciji i ne baš tako daleko od vodećih ekipa s kojima će se čapljinski rukometaši zasigurno u nastavku prvenstva upustiti i u borbu za sami vrh.

- Baš je bilo radno i iscrpno protekla dva tjedna s tim kondicijskim pripremama, ali će nam se to zasigurno višestruko isplatiti, kako u nastavku prvenstva, tako i u Kup natjecanju. Odlična smo ekipa i puni optimizma pred nastavak prvenstva, gdje već u prvom kolu na svom parketu u velikom derbiju dočekujemo jako i trenutačno drugoplasirano Goražde. Imamo i malo teži raspored, ali se ne predajemo - optimističan je uvijek pouzdani igrač Čapljine Ivan Jurković. Jedini problem treneru Draganu Sutonu predstavlja činjenica da se mora tražiti novi vratar jer se Prskalo vratio u Ljubuški.

Pitanje vratara

Stoga se ovih dana traži i rješenje problema novog vratara koji bi se priključio dvojici izuzetno mladih čapljinskih vratara, a kojima još treba tog iskustva igranja u najjačoj ligi u BiH. Uz vratara Prskala ekipa Čapljine je ostala i bez Ante Grbavca koji je prešao u Mostar, a u Čapljinu su se vratili Kolovrat, Mataga i Miličević. Prema prvim ocjenama, Čapljina bi s ovom trojicom novih igrača trebala biti igrački jača u odnosu na prvi dio prvenstva, a što je i dodatni razlog za optimizam. Stoga ostaje da se kvalitetno riješi pitanje novog vratara pa bi Čapljina potpuno bila spremna za nastavak prvenstva Rukometne premijer lige Bosne i Hercegovine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?