divlje iživljavanje

Vozili ga u prtljažniku, drogirali, a maloljetnik im je morao biti rob

naplatne kucice
Borna Filić/Pixsell
06.03.2013.
u 17:40

Oteli su muškarca M.K. s ciljem da im potpiše ugovor kojim daruje svoje zemljište i potpis ovjeri kod bilježnika.

Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku podiglo je optužnicu protiv šestorke u dobi od 19, 21, 24, 21, 20 i 26 godina zbog protupravnog oduzimanja slobode M.K. s ciljem da im potpiše ugovor kojim daruje svoje zemljište i potpis ovjeri kod bilježnika.

- Prva trojica okrivljenika otišla su po njega u Zagreb te ga protiv njegove volje ugurali u automobil, dovezli do naplatnih kućica u Šibenik gdje su ga smjestili u prtljažnik, i potom dovezli do Poljane. Dočekao ih je četvrtookrivljenik te oštećenika izudarao i prijetio mu, pa su ga potom odvezli u vikendicu na Jadriji. Dolaskom petookrivljenika, oštećenika su tukli i omamili tabletom, a drugi ga dan u prtljažniku vozili po okolici Šibenika te ga trećeg dana natjerali da se uredi radi odlaska bilježniku - istakli su u šibenskom DORH-u.

Šestoricu okrivljenika tereti se i za počinjenje kaznenog djela ropstva odnosno da su sredinom srpnja 2012. godine u Šibeniku oštećenika M. K. i 17-godišnjeg oštećenika protiv njihove volje odveli i zatvorili u kabinu na kupalištu Jadrija. Tu su ih prisiljavali na služenje istovremeno ih tukući i huškajući na njih psa koji je ugrizao 17-godišnjaka za nogu od čega je jako krvario, dok su M. K. noću zatvarali u kabinu.

Dorh tereti i prvu dvojicu okrivljenika da su maloljetnika zatočili u vikendicu na Jadriji i premlaćivali ga. Trojac okrivljenika je u pritvoru.

>>Poduzetniku slomili nos, nožem rezali ruke i vozili ga u prtljažniku

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije