Suradnja

Vodstvo BHRT-a posjetilo Večernjak

Večernjakov pečat
08.03.2013.
u 09:50

Čelnici državne televizije i Večernjeg lista dogovarali realizaciju Večernjakova pečata

Vodstvo BHRT-a na čelu s Muhamedom Bakarevićem boravilo je u radnom posjetu Večernjem listu. Tema sastanka je bila realizacija TV prijenosa Večernjakova pečata, kao i program koji će biti emitiran uoči samog izbora Osobe godine u Bosni i Hercegovini. Prvi put Večernjakov pečat će trajati tri dana, a osim glavne manifestacije planiran je niz drugih događaja koje će također snimati ekipe državne televizije. Poseban naglasak je stavljen na emisiju dan prije središnje manifestacije, a tijekom koje će se predstaviti svi kandidati za Osobu godine. Raspravljano je o gostima koji će sudjelovati u emisiji, načinu predstavljanja kandidata, a prema dogovoru, voditelj će biti poznato lice BHRT-a Benjamin Butković. Druga faza sastanka je održana u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, točnije u velikoj dvorani u kojoj se održava izbor Osobe godine u BiH. Ekipa BHRT-a poručila je kako kvalitetom ovogodišnjeg prijenosa Večernjakova pečata želi podići manifestaciju na jednu novu razinu, tako da će se određene stvari sigurno mijenjati kada je u pitanju prijenos slike iz Kosače.

Gosti iz Sarajeva su poručili kako će do održavanja Pečata još nekoliko puta posjetiti Mostar kako bi svaki detalj onoga što je pred nama bio dogovoren. Može se već sada reći kako redatelji manifestacije imaju jasnu viziju onoga što žele, a u sklopu čega se nalaze i određena iznenađenja za sve gledatelje BHRT-a.

Važno je spomenuti kako su dva izaslanstva tijekom razgovora naglasila važnost suradnje ove dvije medijske kuće, te je izražen stav kako ova suradnja nije kratkoročna, te kako će BHRT i Večernji list i u idućim godinama zajednički raditi na projektima koji će biti na dobrobit spomenutih medija.!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?