Ubojstvo

Vlasnik Đžungle ubijen zbog 400.000 maraka

Ubojstvo
21.04.2013.
u 12:45

Motiv zločina najvjerojatnije su neraščišćeni odnosi oko izgradnje i prodaje prostora

Drago Đurić (51) iz Doboja, vlasnik radija, diskoteke i Sportsko-rekreacijskog centra Džungla, ubijen je preksinoć u svom uredu u Doboju. Upucan je s pet hitaca iz manjeg automatskog oružja, uslijed čega je ispao kroz prozor i s četiri metra pao na beton.

Ubojica pobjegao

Ubojica je pobjegao, a privedeno je više osoba, među kojima su dvije žene za koje se vjeruje da su svjedoci, a moguće i pomagači počinitelju. Iako se u početku spominjalo da ga je likvidirala ljubomorna supruga, motiv zločina najvjerojatnije su neraščišćeni odnosi oko izgradnje i prodaje poslovnih prostora u SRC Džungla, a traga se za investitorom s kojim je bio u sporu. Neslužbeno se spominje da je riječ o Zoranu Stevanoviću iz Doboja, ali u policiji tu informaciju nisu htjeli potvrditi, ali ni demantirati. Trenutačno se vrše brojni pretresi i provjeravaju alibiji. Naime, Đurić je prije 19 sati u svom uredu imao sastanak s jednom ženom, a spominje se izvjesna pjevačica Svjetlana Tsunami iz Crne Gore, koja je dogovarala nastup u diskoteci, ali joj se sad spočitava da je bila u dosluhu s ubojicom, koji je navodno još 2002. uložio 400.000 maraka. Poslije nekoliko minuta je upao i ubojica, koji je odmah s vrata počeo pucati u Đurića, pogodivši ga u grudi. Tražeći spas, ranjeni Đurić krenuo je prema prozoru, ali ga je ubojica pogodio s još nekoliko hitaca, uslijed čega je ispao kroz prozor.

11 metaka

Dva zrna su ga pogodila u grudi, dva s bočne strane i jedan u leđa. Svi meci završili su u grudnom košu, a tri su bila smrtonosna - rekli su istražitelji, navodeći da je ukupno ispaljeno 11 hitaca.

- Navodno je osumnjičeni uložio oko 400.000 KM u izgradnju SRC Džungla i trebao je dobiti četiri poslovna prostora, ali je Đurić pri izgradnji, umjesto objekta za koji je dobio dozvolu, imao drugi plan pa sad nitko od ulagača ne može dobiti uporabnu dozvolu niti upisati vlasništvo. Tu je bilo 12 investitora, a jedan od njih je i pjevač Mile Kitić, koji je uložio 86.500 KM u lokal, a na kraju je dobio nešto sasvim drugo- pričaju Dobojlije,

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?