drama u splitu

Vlasnica kafića zatvorila se, polila benzinom i prijetila da će se zapaliti

split (1)
PIXSELL
06.06.2012.
u 09:40

Žena je policiji poručila kako će iznajmljivač u prostor kafića ući samo preko nje mrtve. Tvrdi kako nije platio najamninu još od listopada

– Ne dam moje! – vikala je Bosiljka Bekavac u srijedu ujutro kada se zatvorila u splitski kafić Genius, polila benzinom i prijetila kako će se zapaliti. Višesatna drama okončana je oko 9.30 sati tako što je policija 57-godišnju ženu izvela iz kafića te je vozilom hitne pomoći prevezena u bolnicu.

Bosiljka Bekavac, vlasnica prostora, nastojala je spriječiti najavljenu deložaciju iz kafića u kojega se, odlukom Općinskog suda u Splitu, treba vratiti Jozo Pavić, najmoprimac prostora.

Pred kafić su rano ujutro došli sudski ovršitelj i policija, a u pomoć su pristigli vatrogasci i hitna pomoć.

Članovi obitelji Bekavac vlasnici su prostora i tvrde kako im Pavić nije plaćao najamninu zbog čega mu ne dopuštaju povratak u kafić, unatoč sudskoj odluci. Prema riječima Bosiljkina sina Josipa, obitelj Bekavac vlasnik je zemljišta na kojem je izgrađena zgrada na križanju Velebitske ulice i Poljičke ceste pa su u vlasništvo dobili poslovni prostor. Iznajmili su ga Paviću koji sada polaže pravo na njega jer ga je opremio i pokrenuo posao.

– Traži od nas 100.000 eura. Općinski sud prvo je donio presudu u našu korist, a sedam dana poslije u korist Pavića – tvrdi Josip Bekavac koji kaže da je nepravda njegovu majku natjerala na očajnički potez. Pravdu će tražiti i od Vrhovnog suda, bude li trebalo.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije