Nove kadrovske križa

Vlada razriješila dužnosti čelnike Elektroprivrede HZ HB Mostar

elektro
VL FOTO
28.10.2011.
u 09:29

Svi dužnosnici Elektroprivrede HZ HB ostaju na dužnostima dok se ne izaberu njihovi nasljednici u toj kompaniji

Na jučer održanoj sjednici Vlada FBiH dala je suglasnost da se Marijo Bencun predloži kao kandidat za imenovanje na upražnjenu poziciju za jednog člana Nadzornog odbora JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar. Dana je također suglasnost za razrješenje generalnog direktora i članova Uprave JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar, s tim da će svi razriješeni ostati na ovim pozicijama do imenovanja novih vršitelja dužnosti.

Suglasnost je dana da se razriješe dužnosti: generalni direktor Matan Žarić, izvršni direktor za distribuciju električne energije Ilija Bakalar, izvršni direktor za financijsko-računovodstvene poslove Mile Bule, izvršni direktor za opskrbu električnom energijom Stipe Bagarić, izvršna direktorica za pravne, kadrovske i opće poslove Branka Dadić, izvršni direktor za proizvodnju električne energije Ivica Čule i izvršni direktor za razvoj Stjepan Krasić. Vlada FBiH je donijela rješenje o razrješenju privremenog Upravnog odbora Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja FBiH.

Imenovan je rješenjem novi sastav ovog tijela s četverogodišnjim mandatom: Branka Lovrinović (predsjednica), Marijan Vučković, Vesna Ferković, Antonijo Vujica, Eugen Šušak i Snježana Bondaruk. Za članove Radne skupine za analizu stanja i utvrđivanje mjera za primopredaju poslovnih prostora u zgradi JP Geodetski zavod FBiH d.o.o. Sarajevo imenovani su Edita Kalajdžić, Ramiz Mehaković i Davorin Korać.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?