nove kaznene prijave

Vinski Cetinski nova kaznena prijava i još 8 mil. kuna na teret

vinka cetinski
Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/3
23.04.2011.
u 08:33

U ugovorima o kupoprodaji prikazivali su više cijene od stvarno isplaćenih.

Još 8 milijuna kuna stavlja se na teret, uz novu kaznenu prijavu, Vinki Cetinski, rovinjskom odvjetniku Žaljanu Hrvatinu i suvlasniku agencije za nerketnine Borisu Sorgi. Pulska je policija, naime, objavila da je u nastavku kriminalističkog istraživanja malverzacija prilikom kupoprodaje nekretnina na štetu trgovačkog društva iz Pule, Kermas ulaganja, utvrđeno kako su 64-godišnjakinja iz Rovinja, kao odgovorna osoba oštećenog trgovačkog društva te 50-godišnjak i 42-godišnjak iz Rovinja, u namjeri da za sebe pribave znatnu nepripadnu imovinsku korist, koristeći se svojom funkcijom te postupajući suprotno interesima trgovačkog društva, tijekom 2007., 2008. i 2009. godine od prodavatelja kupovali nekretnine po znatno većim cijenama od uobičajenih.

U ugovorima o kupoprodaji prikazivali su više cijene od stvarno isplaćenih, dok su razliku između prikazane i stvarno isplaćene cijene zadržavali za sebe. Na opisani način, trojac je za sebe pribavio znatnu nepripadnu imovinsku korist, oštetivši pritom trgovačko društvo iz Pule za oko 8 milijuna kuna

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije