Predsjedatelj Vijeća ministara BiH

Zvizdić u Washingtonu na proljetnoj Skupštini MMF-a i Svjetske banke

sdaasd
20.04.2017.
u 09:53

Predsjedatelj Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić prisustvovat će proljetnoj Skupštini Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) i Svjetske banke (SB) koja će biti održana od 21. do 23. travnja u Washingtonu, priopćeno je iz Vijeća ministara.

Tijekom boravka u Washingtonu predsjedatelj Zvizdić će prisustvovati sastanku nizozemsko-belgijske Konstituence, te imati niz susreta sa predstavnicima MMF-a, Svjetske banke i State Departmanta.

Predsjedatelj Zvizdić će se susresti sa predsjednikom Svjetske banke Jim Yong Kimom, izvršnim direktorom u Svjetskoj banci Frankom Heemskerkom, potpredsjednikom SB za ECA regiju Cyrilom Mullerom, zamjenikom izvršne direktorice MMF-a Taom Zhangom, šefom Misije MMF-a za BiH Nadeemom Ilahijem, direktorom Odjela za Europu MMF-a Poulom Thomsenom, kao i zamjenikom državnog tajnika za politička pitanja State Departmenta Thomasom Shannonom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije