sastank

Zvizdić razgovarao s veleposlanikom Islamske Republike Pakistan

aasd
19.04.2017.
u 15:44

Predsjedatelj Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić primio je u nastupnu posjetu veleposlanika Islamske Republike Pakistan u Bosni i Hercegovini Salima Nawaza i zahvalio mu na nesebičnoj pomoći i podršci naroda i Vlade Pakistana Bosni i Hercegovini.

Razgovarali su o unapređenju bilateralnih odnosa dviju prijateljskih zemalja. Istaknuli su važnost privredne i trgovinske suradnje kroz susrete privrednika i investitora i suglasili su se da postoji značajan prostor za poboljšanje suradnje.

Predsjedatelj Zvizdić i veleposlanik Nawaz su se suglasili da obje zemlje imaju interes za razvoj suradnje, posebno u oblastima prehrambeno-prerađivačke industrije, proizvodnje hrane, rudarstva, metalne, drvne i namjenske industrije, energetike, građevinarstva i turizma.

Veleposlanik Nawaz je predsjedatelju Zvizdiću prenio poziv pakistanskog premijera Nawaza Sharifa da dođe u službenu posjetu Islamskoj Republici Pakistan, što je predsjedatelj Zvizdić i prihvatio.

Predsjedatelj Zvizdić je poželio veleposlaniku Nawazu uspješan mandat u Bosni i Hercegovini, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?