Predsjedatelj Vijeća ministara BiH

Zvizdić na obilježavanju Dana državnosti UAE

Predsjedatelj Vijeća ministara BiH
03.12.2016.
u 12:15

Predsjedatelj Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić, drugog dana boravka u Abu Dhabiju, prisustvovao je  veličanstvenoj ceremoniji obilježavanja Dana državnosti  koji se slavi u znak sjećanja na  1971.godinu kada se  sedam emirata ujedinilo u Ujedinjene Arapske Emirate.

Svečanosti su prisustvovali brojni visoki svjetski službenici, između ostalih, predsjednik Republike Francuske Francois Hollande, predsjednik Afganistana Ashraf Ghani, premijer Grčke Alexis Tsipras, premijer Senegala Mohammed Dionne, predsjednik Republike Srbije Tomislav Nikolić, predsjednik Egipta Abdel Fattah el-Sisi, predsjednik Republike Mali Ibrahim Boubacar Keïta.

Predsjedatelj Zvizdić je u Abu Dhabi došao na poziv prestolonasljednika Abu Dhabija, šeika Mohammeda bin Zayeda Al Nahyana i francuskog predsjednika Francoisa Hollandea da prisustvuje Međunarodnoj konferenciji o zaštiti kulturnog naslijeđa u oblastima sukoba i danas će se zajedno sa drugim premijerima i predsjednicima država obratiti sudionicima konferencije, najavljeno je iz Vijeća ministara BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije