Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Zračnoj luci Mostar dodijeljeno milijun KM

12. svibnja 2022. u 17:29 0 komentara 84 prikaza
zračna luka mostar

Federalno ministarstvo prometa i komunikacija je predložilo, a Vlada Federacije BiH danas na sjednici usvojila program utroška sredstava tekućeg transfera proračuna FBiH za 2022. za unaprjeđenje avio-prometa Federacije BiH - JP Zračna luka Mostar d.o.o. kojim je Zračnoj luci Mostar odobreno 1.000.000 KM.

Resorno federalno ministarstvo je zaduženo da vrši kontinuiran nadzor utroška sredstava, te da sa Zračnom lukom Mostar potpiše ugovor kojim će biti uređeni način prenosa sredstava, provedba postupka javne nabavke i izvještavanje o utrošenim sredstvima.

Zrančna luka je dužna o utrošku sredstava kvartalno izvještavati Federalno ministarstvo, te nakon utroška, a najkasnije do 28. veljače 2023., sačiniti ukupne izvještaje o utrošenim sredstvima transfera i dostaviti ih Ministarstvu zajedno s odlukama nadzornih odbora o njihovom usvajanju, priopćeno je iz Ureda Vlade FBiH za odnose s javnošću.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.