uBOJSTVO PJEVAČICE

Zoranu Marjanoviću tata je pomogao da se riješi tijela i često ga je drogirao

23.09.2017.
u 12:52

Novi detalji istrage daju naslutiti kako su Zoran i Vladimir Marjanović bacili tijelo pjevačice Jelene Marjanović u kanal, a njena sestra tvrdi kako su Marjanovići ubrzo nakon ubojstva promijenili pločice i parkete u kući...

Istraga ubojstva pjevačice Jelene Marjanović i dalje je glavna vijest u svim srpskim medijima. Istraga svakog dana otkriva nove detalje o smrti pjevačice koja je prošlog travnja pronađena mrtva u kanalu u Borči.

Nakon što je ovaj tjedan uhićen Jelenin suprug Zoran za kojeg se sumnja da je ubio Jelenu u njihovoj kući i potom je bacio u kanal uz nasip, sada su se pojavile nove sumnje, piše Alo.rs. Sljedeći kojeg bi policija mogla privesti je Zoranov otac Vladimir jer su sumnja kako je upravo on pomogao Zoranu da se riješi tijela. Vladimir od prvog dana istrage stalno komunicira s medijima, a sumnja se da je sina drogirao svaki put kad je ovaj išao na policiju. 

- Postoji opravdana sumnja kako je Vladimir Zoranu davao tablete za smirenje i neke narkotike kako bi smirio sina i pokušao mu  pomoći da prevari poligraf - priča izvor blizak istrazi za Alo.rs. Da je Vladimir pomagao sinu potvrđuje i činjenica da je policija u blizini mjesta gdje je pronađeno Jelenino tijelo pronašla i Vladimirov mobitel. Navodno su se tog kobnog dana Jelena i Zoran posvađali jer je Zoran optužio suprugu da ima ljubavnika i došlo je do naguravanja tijekom kojeg je Jelena pala ili ju je Zoran gurnuo. Jelenina sestra Teodora u intervju za Pink TV oštro je negirala kako je njena sestra imala ljubavnu aferu s jednim beogradskim bogatašem. Ona također sumnja da je Zoran ubio Jelenu u njihovoj obiteljskoj kući.

- Primijetila sam da su nakon ubojstva Marjanovići promijenili pločice i parkete u kući. Tada to nisam povezivala s ubojstvom, ali sada nakon svih napisa u medijima jasno mi je o čemu se radilo- rekla je Teodora. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?