sastanak

Zora Dujmović primila osvajače madalja na EP u karateu

16.05.2018.
u 17:35

Ministrica kulture i sporta u Vladi FBiH Zora Dujmović upriličila je danas sastanak sa izbornikom muške juniorske karate reprezentacije i šefom stručnog stožera Sveučilišnog karete kluba "Neretva" Miroslavom Klepićem, članovima kluba Ivanom Klepićem i Ivonom Ćavar te izvršnim tajnikom Karate saveza Bosne i Hercegovine Ramizom Poturom.

Dujmović je uime Federalnog ministarstva kulture i sporta i osobno ime uputila iskrene čestitke reprezentativcima i trenerima Sveučilišnog karate kluba "Neretva" Mostar i Karate saveza Bosne i Hercegovine, naročito za rezultate koje su ostvarili na 53. europskom prvenstvu u karateu u Novom Sadu, gdje je Ivan Klepić osvojio zlatnu medalju u kategoriji preko 84 kg, a Ivona Ćavar bronzu u kategoriji do 68 kg.

Ministrica je naglasila da su Klepić i Ćavar bosanskohercegovački ponos te da vjeruje kako će njihovi uspjesi biti podstrek mladim ljudima u Bosni i Hercegovini da se bave sportom, saopćeno je iz Federalnog ministarstva kulture i sporta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?