STVARNO RADI

Znate li kako očistiti prljavštinu između pločica? Imamo jednostavno rješenje

17.02.2020.
u 15:45

Postoje razni načini i trikovi kako očistiti podove, pogotovo pločice, od prljavštine i bakterija, ali jedna žena našla je pravo rješenje kako da pločice izgledaju kao nove.

Svoj trik objavila je u Facebook grupi Mums who cook, clean and organise, a rezultati su fantastični. Kako bi očistila pločice i maknula svu prljavštinu, ova majka koristi Vanishovo sredstvo za uklanjanje mrlja s odjeće. Za pranje poda stavila je dva čepa sredstva za uklanjanje mrlja u vodu te smjesu nanijela na pločice. Zatim je uzela četku i dobro oribala svu prljavštinu na pločicama i između njih.

 

 

Snalažljiva majka zatim je dobro obrisala pločice običnom vodom, sve dok svi mjehurići nisu nestali, ali i dala je savjet: "Samo budite oprezni jer pod je veoma sklizak tijekom brisanja." Rekla je kako ona svoje sredstvo kupuje za 12 dolara, odnosno za oko 55 kuna, ali napomenula je da postoje različite veličine i cijene.

 

 

Iako je ovaj proizvod namijenjen za čišćenje odjeće, ova majka kaže kako je vrlo učinkovit i za podove, a mnogi se slažu s njom. Jedna korisnica je komentirala: "Izgleda tako dobro! Morat ću ovo isprobati jedan vikend", dok se druga majka složila: "Probat ću ovo kada mi djeca nisu doma! Imam pločice kroz cijelu kuću."

Drugi su se pitali funkcionira li ovaj trik i u kupaonici, mramornim podovima i pločicama u kuhinji. Druga je pak majka podijelila svoje prije i poslije slike pokazujući da ovaj trik funkcionira stvarno svugdje, prenosi Daily Mail.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?