izbjegnite posuđivanje novca ovim ljudima

Znakovi zodijaka koji nikada ne vraćaju posuđeni novac

20.04.2022.
u 18:42

Ako možete, izbjegnite posuđivanje novca ovim ljudima. 

Ponekad prijateljima treba financijska pomoć. I dok je neke uopće sram pitati da im posudite novac, drugim to nije problem, ali im je problem vratiti ga i napravit će sve da to izbjegnu. Horoskop kaže da se najčešće rađaju u ovim znakovima.

Lav

Lavovi jako ovise o svojim prijateljima i vole imati financijske koristi od njih. Oni često traže da im posudite novac i obećavaju da će ga vratiti, ali vrlo je vjerojatno da novac koji posudite njima, više nikad nećete vidjeti. Ako se družite s lavovima, dajte im prijateljstvo, ali ne i novac.

Jarac

Jarci žive bezbrižnim životom i prilično riskiraju kada se radi o novcu. Neće ih biti sram tražiti novac, ako ga trebaju. Problem je što riskiraju i troše ga bez razmišljanja, što znači da postoji velika mogućnost da ostanu bez novca koji ste im posudili i neće vam ga moći vratiti.

Strijelac

Strijelci su dobre duše koje vam nikada ne žele učiniti nešto nažao. Nažalost, ne razmišljaju dovoljno kada je u pitanju novac i često jednostavno zaboravljaju na svoje dugove. Stoga, ako ste im posudili novac, moguće da ga nikad neće dobiti natrag jer su već zaboravili na to.

Škorpion

Škorpioni su sebični i većinom gledaju samo svoju korist. Zbog toga smatraju da imaju pravo na posuđivanje velike svote novca od rođaka i prijatelja. Vraćanje novca, pak, im nije prioritet. Radije će izbjegavati vaše pozive, piše Pinkvilla.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije